http://www.menmoerhoeve.nl/ https://www.e-i-e.nl/ http://www.hetturfschip.com/ http://www.www.unive.nl/ https://www.stolker.nl http://www.engie-services.nl/nl/home.html/ https://www.rrel.nl/1_lelieloop/algemeen.php https://masseurs.online/boogie-s-sport-massage/66839610/ http://personaltrainingetten-leur.nl/
https://www.witloxvcs.nl/ http://www.rderegt.nl/site/ https://www.dremeleurope.com/nl/nl/#/ http://www.confidenttandartsen.nl/ http://www.perfettivanmelle.nl http://www.blokker.nl/AjaxStoreLocatorDisplayView?catalogId=11551&langId=-104&storeId=10156 http://www.vermeulen-trappen.nl http://www.luytenassuradeuren.nl/ http://www.neggersreclame.nl/ http://www.rumahdani.nl/ https://www.fysioragas-sip.com/etten-leur/ http://www.rogelli.com/ http://www.schiefer.nl/nl/ http://www.drenttechniek.nl https://www.loperscompany.nl/stores/Breda%20By%20Berry's/Winkel http://trafa.nl

Algemeeneditie 2020 AFGELAST i.v.m. curona


Lelieloop 2020 - 2e Pinksterdag - 1 juni 2020

Helaas hebben ook wij het besluit moeten nemen om de Lelieloop editie 2020 af te gelasten. In 2021 zien wij jullie graag weer gezond en fit aan de start!
Wij wensen iedereen veel sterkte en kracht die op dit moment, of de komende tijd, op wat voor manier dan ook met het Coronavirus te maken krijgt maar wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven.

Met vriendelijke groet,
Lelieloop commissie
De start en finish is ter hoogte van "Het Turfschip", Schipperstraat 2, 4871 KK te Etten-Leur.
Zie ook www.hetturfschip.com.

Ook voor deze editie van de Lelieloop is het mogelijk om als familie in te schrijven!
De familieteams bestaan uit 3 lopers welke al deelnemen aan de Lelieloop. De individuele resultaten worden samengevoegd en levert een plaatsing op per team. De plaatsen 1, 2 en 3 krijgen een mooie prijs.
Wil je graag meedoen maar binnen de familie is niet iedereen zo sportief? Misschien dat de buurman of een andere sportieve kennis wel met jullie mee wil doen.
Op de dag van de Lelieloop kan je dit bij de inschrijftafel aangeven of eerder via het e-mail adres lelieloop@rrel.nl.
Zorg voor een leuke naam, enthousiasme en ga voor Goud!

Wij maken gebruik van digitale tijdregistratie (Chiptiming)
Chiptiming verzorgt op professionele wijze de registratie van de gelopen tijd

Inschrijven:
Inschrijving is mogelijk op: www.inschrijven.nl.
Je kunt je inschrijving achteraf controleren op: Controle inschrijving
Het startnummer kan op de dag zelf worden afgehaald bij de inschrijftafel in Het Turfschip.

Inschrijfgeld:
5 km en 10 km: bij voorinschrijving zijn de kosten€ 6,00 en op de dag zelf € 8,00
Juniorenloop: bij voorinschrijving zijn de kosten€ 4,00 en op de dag zelf € 5,00 (geldt voor de leeftijden 11 t/m 15 jaar)
Voor de kinderloop bedragen de kosten € 2,50 (ook op de dag zelf)

Inschrijven kan ook op 2e Pinksterdag (1 juni 2020), vanaf 9.30 uur tot 15 minuten voor de start van de betreffende wedstrijd.

In Het Turfschip is ook gelegenheid tot omkleden en douchen.

Het snelle parcours gaat door de straten van Etten-Leur Noord, waarbij de deelnemers tijdens de race ook dr molen 'De Lelie' lopen.
Zie ook parcours.

Alle deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzingen van de organisatie.
Deelname geschiedt op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid
voor welke schade dan ook.
Het programma op deze website is nog voorlopig en onder voorbehoud.

Contact:
Wil je contact opnemen met de organsatie? Dat kan per e-mail:

Video's en verslag 2018:
Facebook Supporter voor SportFacebook Supporter voor SportFacebook Supporter voor SportFacebook Supporter voor SportYouTube - Filmpjes
>>Start van de dag (hoge kwaliteit film)
>>Compilatie van de dag (hoge kwaliteit film)


Onze sponsorenhttp://www.menmoerhoeve.nl/ http://www.hetturfschip.com/ http://www.www.unive.nl/ https://www.loperscompany.nl/stores/Breda%20By%20Berry's/Winkel


https://www.witloxvcs.nl/ http://www.rderegt.nl/site/ https://www.dremeleurope.com/nl/nl/#/ http://www.confidenttandartsen.nl/ http://www.perfettivanmelle.nlhttp://www.blokker.nl/AjaxStoreLocatorDisplayView?catalogId=11551&langId=-104&storeId=10156 http://www.luytenassuradeuren.nl/ http://www.vermeulen-trappen.nl http://trafa.nlhttp://www.neggersreclame.nl/ http://www.rumahdani.nl/ https://www.fysioragas-sip.com/etten-leur/ http://www.rogelli.com/http://www.schiefer.nl/nl/ http://personaltrainingetten-leur.nl/ http://www.drenttechniek.nlOok sponsor worden? Elke bijdrage is welkom. Stuur een berichtje: (klik op envelop)