In verband met de Hoevense polderloop is er dinsdag 16 augustus geen training

Nieuws

Verslag hardloop4daagse
Zaterdag 9 juli 2022

“Loop je volgende week mee met de hardloopvierdaagse?”, vroeg mijn vrouw terloops. “Hè, die is toch alleen voor leden van de Roadrunners?”, was mijn antwoord. Maar nee hoor, ook introducés mogen mee, zo bleek. 


Lees meer

RREL.nl

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingrediënten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer. Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.

Lelieloop

In het kader van "De Leurse Havenfeesten" organiseert de stichting Adriaan van Bergen in samenwerking met Road Runners Etten-Leur elk jaar op tweede Pinksterdag de Lelieloop. De Lelieloop 2022 is op 6 juni.

Opstapgroep

Wij organiseren 2x per jaar een opstapgroep voor mensen die graag aan hun conditie willen werken. Heb je dat kleine duwtje in de rug nodig, dan is de opstapgroep een mogelijkheid voor je om te starten.

Evenementen

Jaarlijkse evenementen zijn in juli de hardloop 4daagse, in het najaar onze clubkampioenschappen en in de winter regelmatig een boscross. Daarnaast is er op de trainingsavond de mogelijkheid om gezamenlijk te wandelen.