Road Runners Etten-Leur

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingrediënten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer. Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.

Onze trainingsavond is dinsdag vanaf 19:30 uur.

We trainen vanaf de locatie van Handbalvereniging Internos, Trivium 102, 4873 LP Etten-Leur, hier kunnen we ook gebruik maken van de kleedkamers en na afloop van de training de kantine. Route

Documenten


Verenigingsnummer 12339, Regio 12

Volta

Het mogelijk om de Volta-app op je telefoon te downloaden vanuit de Appstore en Google Play Hierin vind je o.a. je Ledenpas, nieuws van de Atletiekunie en een wedstrijdkalender.

Historie

De oprichtingsavond van de Road Runners Etten-Leur (RREL) vond plaats op 2 augustus 1992 in restaurant het Voske in Etten-Leur op initiatief van Fer van Bergen en Michel Bego. In 2017 vierde de club haar zilveren jubileum met allerlei sportieve activiteiten. In 2022 bestond de club 30jaar.
Beide oprichters en lopers van het eerste uur zijn inmiddels geridderd en bekende persoonlijkheden in Etten-Leur en omstreken. Van Bergen is onder andere molenaar van Molen de Lelie in Etten-Leur Noord en Bego heeft als badmeester van de Banakker een groot aantal mensen in Etten-Leur zwemmen geleerd.

Bardienst

De leden van Road Runners Etten-Leur draaien bij toerbeurt vrijwillige bardienst. De coördinatie van de bardienst is in handen van Conny Rijken. Alle vrijwilligers zijn hiervoor volledig geïnformeerd en geïnstrueerd.

Bestuur

Voorzitter

Birgit Voorn

Penningmeester & Ledenadm.

Hans van der Meer

Secretaris

Mirjam Bellemakers

Hoofdtrainer

John Wilbrink

Vertrouwenspersoon

Conny Rijken

Calamiteiten

Het weer is in ons land altijd een onzekere factor. We praten er graag over maar zijn er ook van afhankelijk. Binnen Road Runners Etten-Leur hebben wij afspraken gemaakt wanneer er wel of niet wordt getraind door de weersomstandigheden. We hebben het volgende vastgelegd in het veiligheidsplan.

Voor de codes hanteren wij de officiële meldingen van het KNMI die gelden voor West-Brabant

Code Groen
Er is geen weeralarm, er wordt getraind

Code Geel
Er is overleg tussen de trainers over het al dan niet doorgaan van de training*.

Code Oranje en Code Rood
Er is geen training

Uiterlijk 1 uur voor de training wordt iedereen ingelicht via de groepsapp over het wel of niet doorgaan van de training, of kijk op deze website.

Clubtenue

We hebben een mooi en exclusief clubtenue. Het RREL clubtenue is te verkrijgen voor zowel dames als heren. Hiervoor wordt geregeld een pasavond georganiseerd om deze te kunnen bestellen.

Pasavonden 2023

11 april en 26 september

Onze kleding wordt verzorgd door Craft Sportswear, via Snoeren.

Craft is een product van zweet en pijn, sneeuw en regen, vallen en opstaan en het gevoel dat je krijgt als je je grenzen verlegd. Al vier decennia lang, staat Craft voor optimale prestatie door functionele sportkleding. Onder deze Craft kleding valt onder andere de hardloopkleding.