Heb je nieuws voor op de website, geef het door dan plaatsen we het!

Je hebt ergens gelopen en je staat niet tussen de uitslagen? Geef je prestatie zelf even door!

Ben je wel lid maar ontvang je geen Nieuwsbrief? Geef het door dan kom je op de lijst!

Hardloop4Daagse

Terugblik op de avond-hardloop vierdaagse van 5 t/m. 8 juli 2021 door Joost Evers.

29 juni appje van  Joost aan Jolanda:

“Hoi Jolanda, hoe gaat het met de aanmeldingen ? Moet ik vanavond nog wat reclame maken?”

Antwoord: “Welke aanmeldingen ? Stand tot nu toe 0”

Zou dit een voorbode zijn?? Vanavond nog maar even aandacht vragen op de wekelijkse trainingsavond.

Vanaf dat moment stromen de aanmeldingen binnen. Gelukkig is alle moeite  niet voor niets geweest. Nu nog hopen op goed loopweer. De verwachtingen zijn niet best !

Maandagmiddag tijdens het uitpijlen van de route van die avond nog   een nat pak gehaald, 

“maar ja beter nu dan vanavond” dacht ik.

Op maandagavond melden zich 9 deelnemers voor de 10 km, 13 deelnemers voor de 5 km en 14 wandelaars. De route van deze avond  ging naar de zuidoostzijde van Etten-Leur. Het was lekker loopweer en de deelnemers kwamen erg enthousiast weer terug bij het Trivium.

Op dinsdagavond was het een drukte van je welste, het is dan ook de normale trainingsavond. De trainers volgden   ook met hun groep de route van de Vierdaagse welke vanavond naar het zuidwesten van Etten -Leur ging . Alleen de deelnemers die meer dan een keer meeliepen hoefden zich te melden voor deze avond . Dat waren  24 deelnemers aan de 10 km,15 deelnemers aan de 5 km en slechts 1 deelnemer voor de wandeltocht.  Deze sloot aan bij de regulaire wandelgroep van de dinsdag. Bij terugkeer was er deze avond voor water en voor sportdrank gezorgd , wat gretig aftrek vond op deze mooie zomeravond. Op woensdag meldde zich  een groter aantal lopers dan ik verwacht had, voor de 10 km 7 personen, voor de 5 km 13 personen en 12 wandelaars. Gekscherend werd gevraagd of ik een worst geofferd had aan de  Heilige Clara in Meersel-Dreef. Het is een oude traditie om een worst aan de Heilige Clara te offeren als je graag wat bijstand wilt van de weergoden. En deze waren ons ook deze avond weer goed gezind. De route liep op woensdag naar het noordoostelijk gebied van Etten-Leur. Er was vanavond   ( met dank aan mevr. van Dijk)   niet alleen water en sportdrank , maar ook koffie en thee. Tijdens het napraten hoorde ik iemand vragen of morgen ook de drumband geregeld was om de deelnemers binnen te halen? Ik dacht: “Dat moet ik even opslaan, misschien kan ik hier iets mee.” Donderdag   de laatste avond. De worst voor Clara heeft blijkbaar geholpen want het is weer lekker weer om een rondje te lopen. De opkomst voor deze avond is nog wat groter. Dat komt goed uit want door het bestuur is een feestelijke afsluiting geregeld. Deze avond waren er 15 deelnemers voor de 10 km, 25 deelnemers voor de 5 km en 8 wandelaars. De route gaat naar het noorden waarbij we de Leur aandoe want ook Leur kan niet ontbreken bij een KLAVERTJE VIER van Etten-Leur. De deelnemers worden binnen gehaald met onritmisch trommelgeroffel. De sfeer zit er wel meteen goed in. Het bestuur heeft voor iedere deelnemer een medaille en een consumptiebon. Dit werd zeer gewaardeerd! Na het uithijgen en douchen praatten velen nog even na , onder het genot van een drankje en een zoutje in  de kantine. Het is fijn om wat bij te praten, dat heeft zo lang niet gekund Uiteraard alles met in acht nemen van de coronaregels. Mooi om terug te kunnen kijken op deze eerste hardloop vierdaagse.  Wij worden door de voorzitter bedankt voor de organisatie! Wij hebben het graag gedaan  en het is wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
Houd week van juli maar vrij in je agenda.  We bedanken het bestuur voor de ondersteuning bij de organisatie.
En ook dank aan alle vrijwilligers die weer voor onze club klaar stonden.

Terug naar overzicht