Heb je nieuws voor op de website, geef het door dan plaatsen we het!

Je hebt ergens gelopen en je staat niet tussen de uitslagen? Geef je prestatie zelf even door!

Ben je wel lid maar ontvang je geen Nieuwsbrief? Geef het door dan kom je op de lijst!

Nieuwsbrief september

De nieuwsbrief zoals aan onze leden verstuurd staat ook op de website

Ons jubileum gaan we dan nu bijna vieren. De organisatie is druk bezig om jullie een leuke, gezellige en sportieve dag te bezorgen. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief. Verder in de nieuwsbrief, pasavond, benieuwd naar jullie ideeën….., Rabo clubsupport en verenigingsgevoel.
Pasavond
Zoals we al eerder hebben aangegeven in de nieuwsbrieven, zijn we op zoek geweest naar een nieuwe leverancier. Dat is inmiddels gelukt. We kunnen daarom bij deze aankondigen dat er op dinsdag 27 september (na afloop van de training) een pasavond zal zijn voor nieuwe broeken, jasjes, shirts etc.
Jacqueline Koevoets en Ilse Janssen zullen de organisatie van de pasavond op zich nemen.

Feest!!
Er zijn heel wat leden die zich hebben opgegeven om naar het jubileumfeest te komen; leuk! Hieronder nog wat mededelingen over het feest:
• De bbq gaat om 17 uur aan. Voor leden is de hele dag gratis (uitgezonderd consumpties). Betalen kan per pin of contant
• Introducees zijn van harte welkom. Ze betalen wel een eigen bijdrage voor de bbq.
• Kinderen t/m 12 jaar betalen €7,50; iedereen boven de 12 jaar betaalt €12,50.
• Kledingadvies: Sportief . Je hoeft niet perse hardloopkleding aan, maar je moet wel makkelijk kunnen bewegen. Meer kan de organisatie echt niet verklappen.

Benieuwd naar jullie ideeën…..
Het bestuur is aan het peilen of er onder de leden interesse is in een bepaalde thema avond die georganiseerd zou kunnen worden. Het eerste begin zal worden gemaakt door onze trainers. Op 5 november gaan zij naar de jaarlijkse looptrainersdag van de Atletiekunie. Op 15 november zullen de deelnemers ons kort na de training bijpraten over wat zij daar geleerd hebben. Waarom is dat van belang tijdens een training? Wat doet dat met je lichaam? Welke varianten hierop doen we al etc. etc. Mocht je nu denken…..ik heb wel interesse in wat meer informatie over een bepaald onderwerp, laat het weten. Dat kan bij een van je trainers, bij een van de bestuursleden of via: info@rrel.nl Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan: kleding bij hardlopen, voeding en hardlopen, hoe werk ik toe naar een wedstrijd, cursus ehbo, ervaringen van anderen en ga zo maar door. Het bestuur zal vervolgens kijken of en wanneer we zo’n avond kunnen organiseren.

Rabo club support
Denken jullie nog aan het stemmen via Rabo club support? Alle informatie hierover staat in het laatste bericht wat is verstuurd of via de website.

Verenigingsgevoel
We sporten met z’n allen binnen een vereniging. Lid zijn van een vereniging heeft zo zijn voordelen, immers hartstikke gezellig en goed voor je gezondheid. Maar lid zijn van een vereniging geeft ook een verantwoordelijkheid en een soort van discipline. Af en toe ontkom je er niet aan dat het echt niet anders kan, je moet je afmelden voor de training. Dat probeer je natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. Je hebt hart voor de club, je hebt zelfdiscipline en je doet er alles aan om toch naar de training te komen. Dat (kleine) regenbuitje neem je voor lief want juist dan blijkt het achteraf reuze te zijn meegevallen en heb je toch lekker gelopen. Toch?

En als het dan ècht niet mogelijk is dan zet je altijd even een berichtje in de groepsapp van jouw groep dat je deze avond bent verhinderd. De reden van verhindering hoeven wij natuurlijk niet te weten (privacy) maar het is voor de trainer èn de groep wel altijd fijn om te horen wie er wel of niet aanwezig zijn. Zo houden we ook contact met elkaar en werken we met ieders medewerking verder aan een gezellige vereniging waar we trots op kunnen zijn

Terug naar overzicht