De volgende editie van de hardloop4daagse is van 3 t/m 6 juli 2023. Het is wel fijn als je je tevoren aanmeldt via onderstaand formulier

Elk jaar is er in Etten-Leur een wandel avond 4daagse. Wij dachten: ”Waarom is er geen hardloop 4-daagse? Wij hadden alles al in ons hoofd, maar het wachten was op meer vrijheid!

Jaarlijks willen wij in juli deze 4-daagse organiseren. De eerste was in 2021 van 5 tot en met 8 juli. De tweede was in 2022 van maandag 4 t/m donderdag 7 juli, Iedere avond kan men naar keuze 5 of 10 km hardlopen of 5 km wandelen. Men kan iedere avond wisselen van afstand en men kan één of meerdere avondjes overslaan. Alles is mogelijk, ieder doet wat hij/zij kan en leuk vindt.

De rondes worden door ons middels pijlen op de weg uitgezet, er is iedere avond een ander rondje uitgezet. We starten en eindigen elke avond bij het Trivium.

Starttijd 19.30

De laatste avond (donderdag) wordt afgesloten met een gezellig samenzijn in de sportkantine bij het Trivium.

De hardloop4daagse is exclusief voor Roadrunners Etten-Leur, maar introducees zijn welkom. Loop je mee??

Het lopen is op eigen risico, er worden geen verkeersregelaars ingezet, dus kijk goed uit! Het is een recreatieve loop dus tijden en uitslagen worden niet door ons bijgehouden.

Joost Evers en Hans van der Meer

Datum
Foto's
6-7-20214daagse dag 2
7-7-20214daagse Dag 3
8-7-20214daagse Dag 4


Voor de volgende editie: