Twee keer per jaar organiseren wij een opstapgroep voor mensen die graag aan hun conditie willen werken. Heb je geprobeerd individueel te lopen, al of niet aan de hand van een beginnersschema, maar het lukt niet om de regelmaat erin te krijgen, ben je het stilzitten beu, heb je moeten stoppen vanwege een blessure en heb je dat kleine duwtje in de rug nodig, dan is de opstapgroep een mogelijkheid voor je om te starten.


Opstapgroep van 20 september is gestart.

De volgende opstapgroep is in maart 2023


Wat kunnen we bieden

We bieden je een trainingsopbouw, waarin je op een verantwoorde manier binnen 13 weken 5 kilometer kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht en spieroefeningen, loopscholing, loophouding, blessurepreventie en natuurlijk schoeisel en kleding. Na afloop van deze opstapgroep ben je niet verplicht om lid te worden van RREL, al verwelkomen wij je vanzelfsprekend met open armen. Als je lid wordt krijg je een Road Runners-hardloopsinglet cadeau.

Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen vanaf 16 jaar met een redelijke gezondheid. Beschik je over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor jou. Kom samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken.

 

De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond vanaf 19.30 tot 21.00 uur vanaf de kantine van handbalvereniging Internos, Trivium 102, 4873 LP te Etten-Leur.

Samenvatting

  • Les van een gediplomeerd trainer
  • Alle aspecten van de hardloopsport komen aan de orde
  • Duur cursus 13 weken
  • Alle trainingen op Dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur
  • Eerste 4 weken 1 training per week, daarna krijg je huiswerk mee voor een tweede training

De kosten voor de opstapgroep bedragen €52,50, als je lid wordt krijg je een RREL-hardloopsinglet cadeau!

Trainer Opstapgroep

John Wilbrink

Contact

Velden met een * zijn verplicht

Meedoen met de opstapgroep houdt in dat er géén sprake is van lidmaatschap Road Runners Etten-Leur, en dat er daardoor géén sprake is van aanmelding bij de Atletiek Unie. Meedoen met de Opstapgroep is voor eigen risico. Road Runners Etten-Leur kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade.