Of je nu wilt beginnen met hardlopen of al voor jezelf loopt en je prestaties wilt verbeteren, de vereniging Road Runners Etten-Leur stelt je graag in de gelegenheid om kennis te maken met de club. Binnen RREL zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingrediënten en zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.

Uitslagen Rondje Sprundel

5 km
Corina van Koulil (groep 5), 22:38, 7e plaats vrouwen
Arno Hendrickx (groep 3/4), 26:52, 40e plaats mannen
René Punselie (groep 3/4), 27:08, 43e plaats mannen
Arno Brenters (groep 3/4), 28:06, 53e plaats mannen
Toon Fokkema (groep 3/4), 28:07, 54e plaats mannen
Adrie van Dijk (groep 2), 28:08, 55e plaats mannen
Guus Kint (groep 2), 28:13, 57e plaats mannen

10 km
Birgit Voorn (WG), 45:07, 3e plaats V55
Sander de Muynck (groep 3/4), 54:00, 19e plaats M55

Terug naar overzicht

Hardlopen

Bij Road Runners Etten-Leur zijn een groot aantal (recreatieve) hardlopers actief. Deze zijn onderverdeeld in groepen 1 tot en met 6 en de wedstrijdgroep. Loop je al zelf en wil je kennismaken word zij-instromer!

Evenementen

Jaarlijkse evenementen naast de Lelieloop zijn in juli de hardloop4daagse, in het najaar onze club-kampioenschappen, en in de winter regelmatig een boscross.

Opstapgroep

2x per jaar organiseren wij een opstapgroep voor mensen die graag aan hun conditie willen werken. De huidige opstapgroep is op 26 september begonnen. De volgende start op 30 januari '24

Wandelen

Voor geblesseerde leden bieden we de mogelijkheid om een gezamenlijke wandeling te doen.

Lelieloop

In het kader van "De Leurse Havenfeesten" organiseert Road Runners Etten-Leur elk jaar op tweede Pinksterdag de Lelieloop. De doelstelling van de Lelieloop is het aanbieden van een hardloop-wedstrijd waarvan een deel van de opbrengst ten behoeve van Molen de Lelie is. Vanaf 2023, ons 30 jarig jubileumjaar, is er op veler verzoek voor elke afstand een parcours van één ronde gemaakt. De kinderloop is verkort naar 1000 meter zodat ook de kleinste lopers mee kunnen doen. De 10 kilometer gaat door het buitengebied en is over een afstand van 560 meter onverhard. Natuurlijk gaan alle routes nog steeds door Korenmolen "De Lelie".

Uitslagen en nieuws maar ook andere artikelen vind je in ons Blog. Heb je nieuws of heb je ergens gelopen en sta je niet tussen de uitslagen? Geef dit zelf even door.


Hardloopblessures

Download hier de presentatie van fysiotherapeut Sip over het voorkomen van hardloopblessures


Examen Assistent Trainer