Heb je nieuws voor op de website, geef het door dan plaatsen we het!

Ben je wel lid maar je ontvangt geen Nieuwflits?

Nieuws

Nieuwe maatregelen Covid-19

Let op! De reguliere groepstrainingen op dinsdagavond vanaf het Trivium gaan tot 14 januari niet door. Het Trivium is gesloten vanaf 17.00 uur. 

  • Overdag trainen, op 1.5 m afstand, groepsgrootte maakt dan niet uit
  • ’s Avonds trainen in groepjes van 4 (exclusief trainer) op 1.5 m afstand. Is de groep ’s avonds groter, zorg er dan voor dat je niet herkenbaar bent als club. Het valt dan buiten onze verantwoordelijkheid.

We geven de trainers de vrijheid om voor hun eigen groep, binnen deze regels te kijken wat er mogelijk is. De trainers zullen dat aan jullie bekend maken via de voor jullie bekende manier (in de meeste groepen is dat via de groepsapp).

Er zijn meerdere manieren om toch trainingen te geven. Trainers kijken wat in hun mogelijkheden ligt. Mocht dat bij jou als individueel lid niet goed uitkomen, zoek dan samen met de trainer naar een oplossing. De trainers houden jullie goed in de gaten, is de afspraak.

Wanneer je, omwille van je gezondheid of die van je naasten, ervoor kiest om tijdelijk niet te trainen, begrijpen we dat uiteraard. Dat begrijpen we van trainers ook overigens. Laat het je trainer in ieder geval weten. Blijf sowieso thuis bij klachten en heb respect voor eenieder.

Wij willen jullie weer bedanken voor jullie flexibiliteit en jullie medewerking. Blijf gezond en hopelijk kunnen we snel weer samen trainen.

Terug naar overzicht