Opstapgroep

ETTEN-LEUR – Loopvereniging Road Runners Etten-Leur organiseert 2x per jaar een opstapgroep voor mensen die graag aan hun conditie willen werken. Heb je geprobeerd individueel te lopen, al of niet aan de hand van een beginnersschema, maar het lukt niet om de regelmaat erin te krijgen, ben je het stilzitten beu, heb je moeten stoppen vanwege een blessure en heb je dat kleine duwtje in de rug nodig, dan is de opstapgroep een mogelijkheid voor je om te starten.

Wat kunnen we bieden

We bieden je een trainingsopbouw, waarin je op een verantwoorde manier binnen 13 weken 5 kilometer kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht en spieroefeningen, loopscholing, loophouding, blessurepreventie en natuurlijk schoeisel en kleding. Na afloop van deze opstapgroep ben je niet verplicht om lid te worden van RREL, al verwelkomen wij je vanzelfsprekend met open armen. Als je lid wordt krijg je een Road Runners-hardloopsinglet cadeau.

Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen vanaf 16 jaar met een redelijke gezondheid. Beschik je over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor jou. Kom samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken.

De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond vanaf 19.30 tot 21.00 uur vanaf de kantine van handbalvereniging Internos, Trivium 102, 4873 LP te Etten-Leur.

 

Op 21 september 2021 is er een opstapgroep gestart,

Samenvatting

  • Les van een gediplomeerd trainer
  • Alle aspecten van de hardloopsport komen aan de orde
  • Voor de veiligheid zijn er reflectiehesjes beschikbaar
  • Duur cursus 13 weken
  • Alle trainingen op Dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur
  • Eerste 4 weken 1 training per week, daarna krijg je huiswerk mee voor een tweede training
  • Kosten: 52,50 Euro
  • Als je lid wordt een RREL-hardloopsinglet cadeau

Trainer Opstapgroep

Wim Oostdijk

Zij-instromer

Je loopt af en toe voor jezelf? Je zoekt gezelligheid en/of je wilt jezelf verbeteren? Wij stellen je graag in de gelegenheid kennis te maken en in overleg met de trainer een keuze te maken welke groep het beste bij jouw geoefendheid en/of ambitie past.

Kosten per jaar voor recreanten zijn € 82,50, met wedstrijdlicentie: € 100,- .

Wandelen

Ben je geblesseerd? Om juist die binding met de club te blijven behouden hebben we gemeend om op de reguliere trainingsavond de mogelijkheid te bieden om een gezamenlijke wandeling te doen. Wij nodigen dan de geblesseerde leden maar ook ereleden, donateurs en oud-leden uit om hieraan deel te nemen. Je partner is dan ook van harte welkom.
Onder leiding van Bert Pietjouw wordt deze wandeling wekelijks gehouden. (onder voorbehoud van voldoende deelname). In de regel zal de wandeling gelijktijdig eindigen met de training zodat er gelegenheid is om samen met de overige leden, onder het genot van een drankje, te socializen.

Net als bij de zij-instromers kennen we een proefperiode van 3 avonden voor partners en oud-leden. Na die periode kun je lid worden van de Road Runners.

Kosten per jaar zijn € 60,- .

Aanmelden van nieuwe leden door middel van het aanmeldformulier (tevens automatische incassomachtiging) Ingevuld en ondertekend document per mail aan de penningmeester.